Vi holder sommerferie i uge 29

Nelsfys holder sommerferie hele uge 29. 

Uge 30 og 31 vil vi have sommerbemanding

Sommerferie i uge 29

Mange års erfaring

Personlig træning med fokus på dig

Har du brug for at forbedre din fysiske form eller dit helbred?

Hver dag står mange over for fysiske udfordringer, som kan påvirke deres arbejdsevne og livskvalitet. Hvis du er en af dem, og du derfor ønsker hjælp til at styrke dine fysiske form og slippe for muskelømhed og smerter, så er vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Hos Fysioterapi v/ Nels Asmussen tilbyder vi nemlig personlig træning med fokus på dig og dine ønsker til udvikling.

Vores erfarne fysioterapeuter tilbyder personlige træningsprogrammer, der er udformet til at møde dine specifikke behov, uanset om det er genoptræning efter en skade eller forbedring af din generelle fysiske form. Du kan prøve personlig træning i vores klinik i Hillerød, hvor vi tager imod klienter fra et større område, herunder Fredensborg, Helsinge og omegn.

Hvad tilbyder vi inden for personlig træning?

Med vores personlige træning får du adgang til al vores faglige viden om kropslig sundhed. Her er træningssession er tilpasset for at optimere på din personlige fremgang og minimere risikoen for skader. 

Gennem en kombination af manuel terapi, øvelser og rådgivning sikrer vi, at du når dine sundhedsmål effektivt.

​Vores faciliteter er udstyret med moderne træningsudstyr og uddannede fysioterapeuter, der vejleder dig i igennem hele træningsforløbet. Vores personlige træningsprogrammer er ikke kun fokuserede på at forbedre din fysiske tilstand, men også på at styrke dit velvære. Vi anerkender vigtigheden af lyst og motivation i forbindelse med træning, og vores programmer kan derfor tilrettelægges, så de passer til dig og dine behov.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Hvis du ønsker at få flere informationer om vores arbejde med personlig træning, og hvordan vi kan tilpasse et forløb til dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan du også gøre, hvis du ønsker at høre mere om vores priser, eller hvis du allerede nu vil booke en tid til din første personlige træning.

Hvad siger vores kunder?

Anmeldelser

"Empatisk & professionel"

Super godt indtryk ved første besøg. Empatisk og professionel. Tilbyder leje af el-stimulator efter god instruktion i brug af denne samt opringning hvis behov. Det var køreturen på 3 timer værd. Tak

Lissi Nielsen

"Yderst kompetent"

Nels virkede fra dag 1 yderst kompetent, og engageret og opsat på at min skadede albue skulle blive så god som mulig. Det er den blevet - kæmpe tak Nels.

Annemette Lundmark Jensen

"Verdens bedste fys"

Jeg er max imponeret over Nels kunnen. Har rykket mig mere på 2 uger hos Nels end på 6 måneders genoptræning. Jeg kan på det varmeste anbefale Nels - også selv om man bor langt derfra, det er hele køreturen værd 

Catrine Izabella Lysdal

"Varmeste anbefaling"

Meget kompetent behandling og på et sprog alle kan honorere. De varmeste anbefalinger herfra.

Annette Wiberg

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2005, og jeg har specialiseret mig inden for idrætsfysioterapi.

Kontaktoplysninger

Fysioterapi v/ Nels Asmussen

Industrivænget 39, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 10 27 44

E-mail: nelsfys@gmail.com

​CVR: ​33601026

Persondatapolitik