shockwave-terapi

Behandling af impotens med shockwave

Impotens behandling med videnskabeligt beviste resultater

Har du oplevet rejsningsproblemer? Du er absolut ikke den eneste. Faktisk oplever flere end 50% af mænd over 60 problemer med at få og opretholde rejsninger. Med den rette fysioterapeutiske behandling med shockwave-terapi, kan vi dog tilbyde en effektiv behandling af impotens, så du kan slippe af med rejsningsproblemerne.

Behandling af impotens med shockwave er en videnskabeligt bevist behandlingsform, der viser nogle utroligt effektive resultater. Hvis du er bosat i eller omkring Hillerød, Helsinge og Fredensborg kan du nemt og hurtigt komme forbi vores klinik. Behandlingen er 100% smertefri, og mange oplever allerede mærkbare forbedringer efter et par behandlinger.

Hvordan virker behandlingen?

Shockwave-terapi er højfrekvente trykbølger, der kan genoprette skadet væv og styrke blodgennemstrømningen. Metoden virker derfor effektivt ved behandling mod impotens, da bølgerne kan opbryde kalkaflejringer og danne nye blodkar, der giver blodgennemstrømningen et mere frit løb. Behandlingsformen har i mange år været anvendt til sportsskader og smerter, men den er nu også bevist enormt effektiv ved behandling af impotens.

Selvom vi siden 2005 har arbejdet som fysioterapeuter, så ønsker vi hele tiden at udvikle os og følge de mest moderne teknologier og tendenser i faget. Derfor arbejder vi aktivt med shockwave-behandling – eksempelvis ved behandling af impotens. Forskning viser nemlig, at man med denne behandling hurtigt og effektivt kan opnå utroligt positive resultater.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til, hvordan behandlingen foregår, eller om det kunne være noget for dig, så kan du altid ringe til os. Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi behandler impotens, og hvad du kan forvente dig af behandlingen.

Ring til os og få en uforpligtende snak eller bestil en tid allerede i dag!

Vi hjælper også med:

Smerter i lænden | Hjernerystelse behandling

Hvad siger vores kunder?

Anmeldelser

"Empatisk & professionel"

Super godt indtryk ved første besøg. Empatisk og professionel. Tilbyder leje af el-stimulator efter god instruktion i brug af denne samt opringning hvis behov. Det var køreturen på 3 timer værd. Tak

Lissi Nielsen

"Yderst kompetent"

Nels virkede fra dag 1 yderst kompetent, og engageret og opsat på at min skadede albue skulle blive så god som mulig. Det er den blevet - kæmpe tak Nels.

Annemette Lundmark Jensen

"Verdens bedste fys"

Jeg er max imponeret over Nels kunnen. Har rykket mig mere på 2 uger hos Nels end på 6 måneders genoptræning. Jeg kan på det varmeste anbefale Nels - også selv om man bor langt derfra, det er hele køreturen værd 

Catrine Izabella Lysdal

"Varmeste anbefaling"

Meget kompetent behandling og på et sprog alle kan honorere. De varmeste anbefalinger herfra.

Annette Wiberg

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2005, og jeg har specialiseret mig inden for idrætsfysioterapi.

Kontaktoplysninger

Fysioterapi v/ Nels Asmussen

Industrivænget 39, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 10 27 44

E-mail: nelsfys@gmail.com

​CVR: ​33601026

Persondatapolitik