Vi holder sommerferie i uge 29

Nelsfys holder sommerferie hele uge 29. 

Uge 30 og 31 vil vi have sommerbemanding

Sommerferie i uge 29

slip af med smerterne

Smerter i lænden behandles effektivt

Slip af med smerterne og få mobiliteten tilbage

Går du rundt og har ondt i lænden? Smerter i lænden kan være utroligt forstyrrende og frustrerende. Samtidig medfører lændesmerter også, at du mister mobilitet og bevægelsesfrihed, da smerterne gør det ubehageligt at bevæge sig rundt. Der er derfor god grund til at opsøge en fysioterapeut, som kan hjælpe dig af med smerterne, så du igen kan bevæge dig frit og gøre, som du har lyst.

Dét kan vi hjælpe dig med. Vi er uddannede fysioterapeuter og har i årevis hjulpet vores patienter af med forskellige smerter og gener, herunder smerter i lænden. I vores klinik i Hillerød har vi mange patienter, der kommer fra lokalområdet, eksempelvis Fredensborg og Helsinge, men med gode, gratis parkeringsmuligheder lige uden for døren, tager vi imod folk fra mange steder i landet.

Vi behandler dine smerter med udgangspunkt i dig

Vi behandler smerter i lænden fysioterapeutisk på flere forskellige måde. Med styrke- og strækøvelser optræner vi din fleksibilitet, mens vi med massage kan manipulere dine muskler og led i området til at reducere stivhed og smerter. Derudover kan vi tilbyde el-stimulering, der ligeledes kan have en positiv effekt mod smerter i lænden.

Vores tilgang til behandlingen er dog altid tilpasset præcist til den patient, vi står over for. Alt afhængigt af, hvordan og hvornår dine lændesmerter kommer til udtryk, kan forskellige behandlinger være gavnlige. Du får derfor en behandling af smerter i lænden, som er skræddersyet præcist til dig.

Book en tid til behandling af smerter i lænden

Har du problemer med smerter eller hold i lænden og ryggen? Kontakt os i dag og book en tid til din første behandling her hos os. Her er du altid sikret en empatisk og professionel behandling, der hjælper dig med præcist det, du har brug for.

Vi hjælper også med:

Impotens behandling | Hjernerystelse behandling

Hvad siger vores kunder?

Anmeldelser

"Empatisk & professionel"

Super godt indtryk ved første besøg. Empatisk og professionel. Tilbyder leje af el-stimulator efter god instruktion i brug af denne samt opringning hvis behov. Det var køreturen på 3 timer værd. Tak

Lissi Nielsen

"Yderst kompetent"

Nels virkede fra dag 1 yderst kompetent, og engageret og opsat på at min skadede albue skulle blive så god som mulig. Det er den blevet - kæmpe tak Nels.

Annemette Lundmark Jensen

"Verdens bedste fys"

Jeg er max imponeret over Nels kunnen. Har rykket mig mere på 2 uger hos Nels end på 6 måneders genoptræning. Jeg kan på det varmeste anbefale Nels - også selv om man bor langt derfra, det er hele køreturen værd 

Catrine Izabella Lysdal

"Varmeste anbefaling"

Meget kompetent behandling og på et sprog alle kan honorere. De varmeste anbefalinger herfra.

Annette Wiberg

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2005, og jeg har specialiseret mig inden for idrætsfysioterapi.

Kontaktoplysninger

Fysioterapi v/ Nels Asmussen

Industrivænget 39, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 10 27 44

E-mail: nelsfys@gmail.com

​CVR: ​33601026

Persondatapolitik