Vi holder sommerferie i uge 29

Nelsfys holder sommerferie hele uge 29. 

Uge 30 og 31 vil vi have sommerbemanding

Sommerferie i uge 29

mange års erfaring

Fysioterapeutisk behandling af hjernerystelse

Vi hjælper dig af med smerter og gener

Har du været ude for et uheld, hvor du fik en hjernerystelse, og har du stadig problemer med smerter og ubehag? Mange mennesker, der har haft en hjernerystelse, vil opleve, at smerterne og generne kan fortsætte længe efter, hjernerystelsen egentlig har lagt sig. Her er der dog hjælp at hente med en fysioterapeutisk behandling.

Som uddannede fysioterapeuter med mange års erfaring tilbyder vi behandling af hjernerystelse, som hjælper dig af med den daglige smerte og ubehag. Vores klinik ligger i Hillerød, og med gratis parkering lige ved døren har vi mange patienter, der kommer fra omkringliggende byer som Helsinge og Fredensborg.

Kom tilbage til en normal tilværelse med behandling af hjernerystelse

Hvis du har eller har haft en hjernerystelse, så ved du naturligvis selv alt om, hvor forstyrrende det kan være i dagligdagen. Symptomerne på hjernerystelse er mange, og det kan blandt andet være, at du har problemer med:

  • ​Hovedpine
  • ​Nakkesmerter
  • ​Svimmelhed og kvalme
  • ​Sløret syn
  • ​Lyd- og lysfølsomhed
  • ​Udmattelse
  • ​Balanceproblemer
  • ​Og meget andet.

Med en professionel fysioterapeutisk behandling af hjernerystelse kan vi hjælpe dig med at lindre alle disse symptomer, så du igen kan vende tilbage til et liv uden smerter og gener. Vores behandling af hjernerystelse foregår med massage, afspændingstekniker og øvelser, du selv kan arbejde videre med efterfølgende, og du vil hurtigt kunne mærke behandlingens positive og smertelindrende effekter.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har spørgsmål til os i forhold til vores behandling af hjernerystelser med fysioterapi, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at tage os af nye patienter og hjælpe dig godt på vej mod et liv uden smerter.

Vi hjælper også med:

Smerter i lænden | Impotens behandling 

Hvad siger vores kunder?

Anmeldelser

"Empatisk & professionel"

Super godt indtryk ved første besøg. Empatisk og professionel. Tilbyder leje af el-stimulator efter god instruktion i brug af denne samt opringning hvis behov. Det var køreturen på 3 timer værd. Tak

Lissi Nielsen

"Yderst kompetent"

Nels virkede fra dag 1 yderst kompetent, og engageret og opsat på at min skadede albue skulle blive så god som mulig. Det er den blevet - kæmpe tak Nels.

Annemette Lundmark Jensen

"Verdens bedste fys"

Jeg er max imponeret over Nels kunnen. Har rykket mig mere på 2 uger hos Nels end på 6 måneders genoptræning. Jeg kan på det varmeste anbefale Nels - også selv om man bor langt derfra, det er hele køreturen værd 

Catrine Izabella Lysdal

"Varmeste anbefaling"

Meget kompetent behandling og på et sprog alle kan honorere. De varmeste anbefalinger herfra.

Annette Wiberg

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2005, og jeg har specialiseret mig inden for idrætsfysioterapi.

Kontaktoplysninger

Fysioterapi v/ Nels Asmussen

Industrivænget 39, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 10 27 44

E-mail: nelsfys@gmail.com

​CVR: ​33601026

Persondatapolitik