Vi holder sommerferie i uge 29

Nelsfys holder sommerferie hele uge 29. 

Uge 30 og 31 vil vi have sommerbemanding

Sommerferie i uge 29

Mange års erfaring

Fysioterapeutisk massage til et væld af formål

Vi hjælper dig med at slippe af med smerte og ømhed

Er du træt af konstante smerter eller ømhed i musklerne? Eller kunne du blot tænke at få en afslappende massage, hvor spændingerne løsnes, og du går derfra med en større følelse af lethed og velvære? Hos Fysioterapi v/ Nels Asmussen kan du få en fysioterapeutisk massage, som passer præcist til dig, uanset om du søger en behandling af bestemte udfordringer, eller du blot skal have hjælp til at slappe mere af i kroppen.

Vi tilbyder massage i vores egen klinik her i Hillerød, hvortil du nemt kan komme, hvis du bor i Helsinge, Fredensborg eller en lignende by her i området. Ved at kombinere avancerede teknikker og dybdegående kendskab til kroppens anatomi, sikrer vi resultater, der ikke bare kan mærkes, men som skaber varige resultater. Vi fokuserer på grundig diagnose og personligt tilpassede behandlingsplaner, så du får den mest effektive behandling.

Vi behandler meget forskelligt med massage

Ved at kombinere massage og fysioterapi kan vi tilbyde behandlingsforløb, der kan målrettes mange forskellige smerter, gener og udfordringer. 

Du kan således komme her forbi og få en massage, hvis du har brug for hjælp til behandling af:

Vores massører er certificerede fysioterapeuter, som bruger deres dybdegående viden og erfaring til at adressere netop dine behov. Din behandler vil derfor også tage en god, indledende snak med dig om, hvad det er, du har brug for at få behandlet, så I sammen kan finde frem til den rette fremgangsmåde. Her kan en massage eksempelvis også kombineres med et forløb, der også indebærer personlig træning, shockwave terapi, laserbehandling og meget andet.

Book din tid til fornyet energi
​og velvære nu!

Er du klar til at mærke en fornyet energi og et større velvære i din dagligdag? Så kontakt os i dag og book en tid til at få en fysioterapeutisk massage.

Hvad siger vores kunder?

Anmeldelser

"Empatisk & professionel"

Super godt indtryk ved første besøg. Empatisk og professionel. Tilbyder leje af el-stimulator efter god instruktion i brug af denne samt opringning hvis behov. Det var køreturen på 3 timer værd. Tak

Lissi Nielsen

"Yderst kompetent"

Nels virkede fra dag 1 yderst kompetent, og engageret og opsat på at min skadede albue skulle blive så god som mulig. Det er den blevet - kæmpe tak Nels.

Annemette Lundmark Jensen

"Verdens bedste fys"

Jeg er max imponeret over Nels kunnen. Har rykket mig mere på 2 uger hos Nels end på 6 måneders genoptræning. Jeg kan på det varmeste anbefale Nels - også selv om man bor langt derfra, det er hele køreturen værd 

Catrine Izabella Lysdal

"Varmeste anbefaling"

Meget kompetent behandling og på et sprog alle kan honorere. De varmeste anbefalinger herfra.

Annette Wiberg

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2005, og jeg har specialiseret mig inden for idrætsfysioterapi.

Kontaktoplysninger

Fysioterapi v/ Nels Asmussen

Industrivænget 39, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 10 27 44

E-mail: nelsfys@gmail.com

​CVR: ​33601026

Persondatapolitik